Movietrader gaat voor haar filmworkshops samenwerken met de leukste bioscoop van Amsterdam!

Movietrader werkt sinds kort samen met de leukste bioscoop van Amsterdam Club Cinema, de authentieke theaterzaal van de voormalige Cinetone Studio’s, waar legendarische acteurs zelf screenings en premières hielden.

In deze bioscoop kun je per direct de volgende spraakmakende activiteiten boeken: film of videoclip maken, lipdub opnemen en ook een eigen interactieve pubquiz (thema film) samenstellen.

Ideaal als alternatief voor de passieve Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie kun je nu met een aantal van je collega’s eens een heel andere invulling geven aan de doorgaans zo saaie eindejaarsbijeenkomsten. Wat dacht je van het maken van je eigen film of videoclip? Wens je klanten en zakenrelaties eens op een heel originele manier het beste toe voor 2016 en laat tegelijk zien in wat voor fantastisch bedrijf je werkzaam bent. Dat gaat het leukste in de vorm van een lipdub. Wat dat is? kijk maar eens op onderstaande link, al enkele bedrijven gingen je voor:

 Is het duur? Nee helemaal niet. Wil je gelijk meer weten, bel dan gerust met media expert Ilse op nummer 06-54342669. Je krijgt dan alle relevantie informatie én je kunt vast een datum prikken voor deze unieke activiteit!

Wil je het nog bonter maken? Dan hebben wij ook een dagprogramma. Tijdens deze clinic leer zelf filmen en monteren met de iPad. Je maakt een interactieve film, waar je als je wilt ook vragen in kunt monteren. Aan het eind van de dag vertoon je de film bij wijze van (film)pubquiz op het grote doek. Succes verzekerd.

Vergeet de kerstpakketten met taaie crackers en onbekende sausjes en investeer in de dag van je leven, zelf een film maken op een inspirerende en authentieke locatie. Treed in de voetsporen van Louis Davids,Jenny Arean en André van Duin en grijp je kans om dit unieke evenement te boeken.

Dus op zoek naar een boeiend en betaalbaar uitje? Pak de telefoon en sms of bel Ilse op nummer 06-54342669. Je krijgt dan alle relevantie informatie én je kunt vast een datum prikken voor deze buitengewone belevenis! Je kunt ook hieronder je gegevens achterlaten dan mailen/bellen we je meteen terug.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op