Benefiet actie voor Sint Maarten

Om 12.00 komt Movietrader live op TV met de door Movietrader/Camera works geproduceerde speelfilm “De movietrader reporters en de koning van Morekistan”. In het Bijlmerparktheater is om 11.00 eerst de première waarna de film via Schooltv vertoond wordt. Na de première zal de NPO ons live interviewen (van 12.00-12.10). De inkomsten zullen 100% ten gebruikt worden om het Medialab van Sint Maarten weer op te bouwen.

Veel van wat we hebben gefilmd van het eiland bestaat niet meer door de vreselijke orkaan Irma. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan deze dag waarin geld ingezameld gaat worden voor de eilanden.

Geef gul zodat het eiland weer kan worden opgebouwd zoals het was!
De film is vanaf vandaag inclusief gratis lespakket te zien op www.movietrader.nl www.schooltv.nl en op de Facebookpagina van de Movietrader reporters.
Kijk onderaan de pagina voor meer informatie.. Wil je meer zien en leren over Sint Maarten of Curacao kijk dan hier op ons interactieve thema kanaal.

Breng uw video's tot leven!

Interactief leren, informeren en overtuigen

Interactieve video is de manier om echt contact te maken met de kijker! Door keuzemogelijkheden toe te voegen aan uw eigen of een door ons geproduceerde video verandert een kijkers ervaring van een monoloog in een dialoog. Zo bent u altijd relevant en altijd boeiend.

Ontdek Movietrader

video

Interactieve video
Ontwikkeling van interactieve video en e-learning, ondersteund door pedagogen. Voor effectief interactief leren, training van bedrijfsleven en video marketing. Meer over interactieve video

productie

Video productie
Productie van video op het gebied van e-learning en voorlichting tot promotiefilm en bedrijfsvideo voor zorginstellingen, overheidsinstanties en bedrijfsleven. Meer over videoproductie

workshops

Inspirerende workshops
Educatief programma van gediplomeerde pedagogen voor scholen en bedrijfsleven. Leer monteren en uploaden van video tot mediawijsheid lessen en het gebruik van interactieve video. Meer over workshops

Klanten

[roksprocket id="1"]

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op