Contact

Neem contact met ons op
Aanvraag Algemeen
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
Mobiel
E-mail*
Bedrijf*
Branche*
Grootte Bedrijf
Aanvraag Bron
Interesse gebied*
Wilt u reseller worden ?

Veelgestelde vragen

Waar moet ons systeem aan voldoen om Movietrader goed te laten functioneren?

Voor een goede werking van onze diensten is het van belang dat er gebruikt wordt gemaakt van één van de volgende browsers: Internet Explorer 9, 10 en 11, recente versies van Google Chrome/Firefox/Safari. Niet alleen op de computer, maar ook tablet en smartphone kunnen werken met Movietrader!

Als ik nu besluit om met Movietrader te werken, wanneer kan ik het gebruiken?

Nadat u contact met ons hebt opgenomen zullen wij zo snel mogelijk zorgen dat u gebruik kunt maken van onze software. Zodra het contract getekend is en de betaling ontvangen, ontvangt u een inlogcode en kunt u direct aan de slag.

Hoe vaak kan ik een filmpje veranderen/ aanpassen/ gebruiken?

De software van Movietrader is zeer gebruiksvriendelijk wat ertoe leidt dat u oneindig veranderingen kunt doorvoeren.

Wanneer je verschillende versies van hetzelfde filmpje wil maken met verschillende soorten vragen erin moet je de link van het YouTube filmpje opnieuw in Movietrader importeren en het een andere naam geven (bijvoorbeeld een nummer toevoegen aan de naam).

Hetzelfde geldt voor het gebruik van een zelfde filmpje in een andere clipkaart. U dient de video opnieuw te importeren via YouTube en de vragen er opnieuw in te zetten. Ook is het mogelijk om van een bestaande Clipkaart een kopie te maken. De filmpjes die je wil behouden laat je staan en de andere filmpjes vervang je door nieuwe. De vragen moeten wel opnieuw gemaakt worden.

Wat moet ik doen als Movietrader vastloopt?

Is hij full screen gezet? Movietrader werkt niet in de full screen modus. Het scherm kan wel met control+ groter gemaakt worden (dit is bijna full screen). Als er op de full screen knop gedrukt wordt speelt de film wel af en stopt op het moment dat er een vraag inzit. Deze is echter niet zichtbaar in het full screen scherm waardoor het lijkt alsof Movietrader vastloopt.

Oplossing: Als je op dat moment de full screen uitschakelt zie je in het gewone scherm (de player) de vraag wel staan.

Hoe merk ik dat ik het aantal filmpjes van mijn account als gebruiker bereikt heb?

Als gebruiker merk je het niet als je het maximale aantal filmpjes binnen het account bereikt hebt. In principe kun je oneindig veel filmpjes in Movietrader zetten. Het hangt van het contract af wat hierover is afgesproken. Meestal zijn dit negen filmpjes in een clipkaart. Als de gebruiker er meer inzet is hij feitelijk in overtreding en zal Movietrader hem hierop aanspreken.

Ik heb per ongeluk een verkeerd filmpje geüpload of via een link van YouTube heb geplaatst in het filmpjesoverzicht. Hoe kan ik dat herstellen?

Klik in het filmpjesoverzicht op het rode kruis achter het desbetreffende filmpje. Het filmpje wordt dan verwijderd.

Kan ik een bewerkt filmpje op een website integreren?

Ja, dat kan op diverse manieren.

Manier 1: De makkelijkste is de link kopieren van het filmpje op de Voorbeeld van filmpje pagina. Hier kom je door in het Filmpjesoverzicht op een titel of op het oogje te klikken. Onder Presentatiepagina staat het linkje.

Manier 2: De tweede manier is het kopieren van de Embed code op dezelfde pagina. Deze is echter alleen bruikbaar voor de Flash versie en niet voor de HTML5 versie die nu grotendeels gebruikt wordt.

Manier 3: De derde manier is door het maken van een iFrame. Als je dit niet zelf kan kunnen wij dit als extra service aanbieden voor € 150.

Hoe kan ik zien dat de ontvanger de vragen heeft beantwoord?

Aan het eind van het filmpje wordt gevraagd om de naam en het e-mailadres van de ontvanger. Deze kunnen teruggevonden worden in de statistieken van het CMS. De ontvanger moet dit invullen om zijn score terug te kunnen zien in de highscore lijst.

Waar kan ik zien hoe de deelnemer de vragen heeft beantwoord?

Aan het eind van het filmpje wordt gevraagd om de naam en het e-mailadres van de ontvanger. Zijn score kan dan teruggevonden worden in de statistieken van het CMS. Je kunt alleen zijn totale score zien, niet wat het antwoord was per vraag.

Kan ik de film zelf hosten?

Nee, Movietrader is een webbased tool en draait geheel in de cloud. Filmpjes die gebruikt worden kunnen of op YouTube geplaatst worden (op een eigen afgeschermde prive account indien nodig) of upgeload worden naar Movietrader. De filmpjes staan dan op een veilige plek in de cloud.

Waar worden de e-mailadressen bewaard?

Op een veilige afgeschermde plek in de cloud.

Hoe kan ik de data bekijken?

In het CMS.

Op www.mentorlessen.nl, waarin Movietrader gebruikt wordt, kan ik niet alles zien. Wat moet ik doen?

Gebruik fullscreen modus, alleen dan werkt het filmpje optimaal.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de filmpjes die ik geplaatst heb in het filmoverzicht?

Zolang je een doorlopend contract hebt met Movietrader hangt het verder af van degene die de filmpjes geplaatst heeft op YouTube of dat ze in eigen beheer zijn. Als je gebruikt maakt van willekeurige YouTube filmpjes is er altijd een kans dat de eigenaar het filmpje verwijdert. Dan werkt het filmpje ook niet meer in Movietrader. Als je zelf een filmpje op YouTube zet of upload heb je zelf in de hand hoe lang je er gebruik van kunt maken. Zolang je een contract hebt met Movietrader blijven de filmpjes bruikbaar.

Hoe zijn mijn filmpjes beschermd voor het gebruik door derden?

Als je een filmpje upload naar YouTube kun je kiezen of je hem openbaar/gesloten of prive plaatst. Openbaar kan iedereen hem gebruiken, gesloten alleen diegene met het linkje en prive alleen diegene waarvan jij een e-mailadres invult.

Wanneer je hem uploadt naar Movietrader kan niemand hem verder gebruiken.

Is Movietrader Scorm compliant?

Nee, maar is wel in te voegen in bestaande LMS systemen, die wel Scorm compliant is.

Is Movietrader te intergreren in ons eigen LMS?

U ontvangt een Iframe code waarmee u Movietrader kunt integreren in uw huidige LMS systeem.

Moeten medewerkers apart inloggen voor Movietrader anders dan het inloggen in LMS?

Nee, met een inlogcode kunnen medewerkers inloggen in uw LMS systeem en ook de Movietrader maken.

Is het in de lay-out / ‘look-and –feel’ te maken van de organisatie?

Ja, de widgets, en score kaarten zijn eenvoudig te maken in de ‘look and feel’ van de eigen organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op