E-learning, interactieve educatie en training

Leren is beleven

U bent op zoek naar de meest efficiënte en meest effectieve manier om werknemers of leerlingen te trainen en te onderwijzen. Wat is nou de juiste manier? Wat wilt u overbrengen en hoe brengt u dit het beste over? Met interactieve video! Bij kennisoverdracht is het belangrijk dat het publiek bij de stof wordt betrokken. Interactieve video maakt e-learning en instructie persoonlijk. Maak van uw kijkers deelnemers en van leren een ervaring!

Leerresultaten verhogen door meer betrokkenheid

Door korte stukjes uitleg op te volgen met vragen die in de video worden beantwoorden, zal de kijker meer betrokken zijn bij de stof. Hierdoor wordt aandacht beter behouden. Door interactiviteit in bewegende beelden komt kennis beter over en blijft beter hangen. Interactieve video biedt de mogelijkheid de stukjes uitleg op eigen tempo te behandelen en daar waar nodig de stof te herhalen. Dit maakt uw digitale leeromgeving persoonlijk. Aan het einde van elk stukje uitleg kan er direct worden getoetst of de stof goed is begrepen. Of het nu gaat om rekenles op scholen, uitleg over pensioenen of training voor het bedrijfsleven, interactieve video zal de resultaten verbeteren.

MOOC

Heeft u behoefte aan een uitgebreider programma? Combineer dan verschillende e-learnings in een clipkaart. Op deze manier stelt u bijvoorbeeld uw eigen massive open online course samen. Klik hier om onze MOOC voor de kamer van koophandel te bekijken.

Statistieken

De resultaten worden door middel van een scoretelling bijgehouden. Movietrader biedt daarmee real-time inzicht in het leerproces en de prestaties van elke deelnemer. Per persoon wordt zo heel gedetailleerd gemeten waar goed wordt gescoord en waar ruimte is voor verbetering.

Pedagogisch advies

Hoe u uw boodschap het beste kan overbrengen? Stel de juiste vragen en formuleer deze op de juiste manier! Heeft u hulp nodig bij het maken van interactieve video en ontwikkeling van een e-learning? Door onze pedagogische achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van online trainingsprogramma’s denken wij met u mee bij het maken van een interactieve e-learning. Naast het interactief maken van uw eigen video’s met de Movietrader software, produceren wij ook video’s op maat. Klik hier voor meer informatie over onze productiemaatschappij Cameraworks.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op