animatie promo met vragen

Interactieve video

“De kijker als bestuurder”

U vraagt zich af: ‘hoe kan ik mijn kijkers tot het einde van mijn video’s boeien en effectief mijn boodschap overbrengen?’. Movietrader weet het antwoord. Maak persoonlijk contact! Welke informatie voor een kijker interessant is zal per persoon verschillen. Onze software biedt de mogelijkheid om op verschillende plekken en momenten in de video keuzes te maken. Daarnaast kan de kijker ook gericht informatie invullen. Kijkers bepalen zo zelf wat zij willen zien of waar zij naartoe door willen klikken. Door in contact te komen met uw kijkers kunt u inspelen op de persoonlijke behoeftes van uw publiek. Maak uw video’s met Movietrader interactief en toon de juiste informatie, op de juiste manier aan de juiste personen. Zorg dat uw boodschap goed overkomt op uw publiek en dat deze ook blijft hangen. Wat breng je over en hoe breng je dit over? Door jarenlange ervaring op het gebied van educatieve media en onze pedagogische achtergrond geven wij u graag advies. Zo nemen wij u bij de hand en begeleiden u van A tot Z. Naast het interactief maken van uw eigen video’s met de Movietrader software, produceren wij ook video’s op maat. Klik hier voor meer informatie over onze productiemaatschappij Cameraworks. Leren over interactieve video? Klik dan hier (workshops)
1. In-video links
Voeg knoppen toe aan uw video’s waarmee door gelinkt kan worden naar uw website of webshop voor directe aankopen.
2. Vragen stellen
Stel uw kijker gerichte open of meerkeuze vragen. Hierdoor is Movietrader niet alleen geschikt voor e-learning maar tevens voor het afnemen enquêtes om achter de behoeftes van uw klanten te komen.
3. Hoofdstukindeling
Verdeel uw video in hoofdstukken en geef uw kijker tijdens het afspelen van de video de keuze om een ander pad te kiezen door de optie om door te klikken naar volgende hoofdstukken.
4. Toelichting on demand
Geef kijkers de mogelijkheid te klikken op een knop voor meer informatie of uitleg.
5. Formulieren downloaden
Voeg een knop toe aan uw video waarmee de kijker in de video een brochure of andere documenten kan downloaden met aanvullende informatie.
6. Formulieren invullen
Voeg een formulier toe waarin kijkers direct hun gegevens kunnen achterlaten. Hier kunt u bijvoorbeeld leads mee genereren en uw e-mailbestand uitbreiden.
7. Afspraken inplannen
Geef uw kijkers de mogelijkheid direct vanuit de video een afspraak te maken.
8. Meten van het kijkgedrag
Met Movietrader leert u uw publiek kennen. Door uitgebreide data-analyse krijgt u inzicht in het gedrag van uw kijkers. Pas hier uw strategie op aan en verhoog uw klanttevredenheid.

E-learning, interactieve educatie en training

Leren is beleven
U bent op zoek naar de meest efficiënte en meest effectieve manier om werknemers of leerlingen te trainen en te onderwijzen. Wat is nou de juiste manier? Wat wilt u overbrengen en hoe brengt u dit het beste over? Met interactieve video! Bij kennisoverdracht is het belangrijk dat het publiek bij de stof wordt betrokken. Interactieve video maakt e-learning en instructie persoonlijk. Maak van uw kijkers deelnemers en van leren een ervaring!
Leerresultaten verhogen door meer betrokkenheid
Door korte stukjes uitleg op te volgen met vragen die in de video worden beantwoorden, zal de kijker meer betrokken zijn bij de stof. Hierdoor wordt aandacht beter behouden. Door interactiviteit in bewegende beelden komt kennis beter over.
MOOC
Heeft u behoefte aan een uitgebreider programma? Combineer dan verschillende e-learnings in een clipkaart. Op deze manier stelt u bijvoorbeeld uw eigen 'massive open online course' samen. Klik hier om onze MOOC voor de kamer van koophandel te bekijken.
Statistieken
De resultaten worden door middel van een scoretelling bijgehouden. Movietrader biedt daarmee real-time inzicht in het leerproces en de prestaties van elke deelnemer. Per persoon wordt zo heel gedetailleerd gemeten waar goed wordt gescoord en waar ruimte is voor verbetering.
Pedagogisch advies
Hoe u uw boodschap het beste kan overbrengen? Stel de juiste vragen en formuleer deze op de juiste manier! Heeft u hulp nodig bij het maken van interactieve video en ontwikkeling van een e-learning? Door onze pedagogische achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van online trainingsprogramma's denken wij met u mee bij het maken van een interactieve e-learning. Naast het interactief maken van uw eigen video’s met de Movietrader software, produceren wij ook video's op maat. Klik hier voor meer informatie over onze productiemaatschappij Cameraworks

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op