Camera works

Al 11 jaar maakt Movietrader in samenwerking met de productiemaatschappij Camera Works elke soort film voor uiteenlopende doelgroepen. Van camio (opnames door 1 camera man) tot grote producties als speelfilms en van bedrijfs promo's tot Massive open online courses (MOOC). Daarmee hebben wij al samengewerkt met zeer uiteenlopende klanten die variëren van overheidsinstellingen en scholen tot grote multinationals.

Samen met u formuleren we een heldere boodschap en komen via een stappenplan tot het resultaat dat past bij uw instelling of bedrijf. Naast de productie dragen wij ook zorg voor de verspreiding (op klikken naar marketing) van de video zodat uw publiek daadwerkelijk wordt bereikt. Zo begeleiden wij u gedurende het gehele proces. Movietrader ontzorgt!

Werkwijze

Video conceptontwikkeling

Het proces start met luisteren. Wat en wie wilt u bereiken en tegen welke problemen loopt u nu aan? Op basis van uw verhaal ontwikkelen we een communicatie plan. Hierin worden uw doelgroep, uw doelstelling, de boodschap en de tone of voice van uw online video uitgewerkt.

Video productie

Op basis van het communicatie plan wordt het script geschreven. Wanneer deze is goedgekeurd gaan we over tot productie van de video. Op de dagen dat er gefilmd wordt krijgt u van ons een call sheet. U weet zo exact wie en wat er gefilmd is en wanneer de verschillende scenes worden opgenomen.

Video montage

Het ruwe video materiaal wordt in de montage gecombineerd met muziek en eventueel een voice-over. De eerste filmversie nemen we samen met u door voor 100% tevredenheid. Na eventuele aanpassingen kan de video verspreid worden.

Video marketing

Advies nodig over hoe uw boodschap op de juiste manier, bij de juiste mensen terechtkomt? Onze marketing specialist helpt u graag de video content naar uw doelgroep te verspreiden. Ook meten we de effectiviteit van de campagne en zetten dat tegenover de gewenste doelstellingen. Hiermee ontdekken we belangrijke leerpunten voor de volgende keer.

E-learning

Volle agenda's en krappe budgetten. Wie heeft daar tegenwoordig niet mee te maken? In tijden waarin alles draait om efficiëntie en effectiviteit is de juiste educatie van groot belang. E-learning is bij uitstek een geschikte manier om snel en goedkoop kennis over te dragen. Kunnen niet al uw werknemers of leerlingen tegelijk aanwezig zijn?! Digitaal onderwijs maakt tijd en plaats onafhankelijk leren mogelijk!

Met Movie trader kunt u uw eigen video's interactief maken. Wanneer u zelf niet beschikt over video leggen wij uw boodschap graag vast op film. Wij produceren in samenwerking met u een video op maat die geheel aansluit op uw organisatie.

Door onze pedagogische achtergrond en jarenlange ervaring bij School TV zijn gespecialiseerd in het overbrengen van kennis en informatie door middel van video. We weten als geen ander hoe belangrijk het is uw publiek te blijven boeien! Door interactie toe te voegen aan uw video betrekt u de kijker bij de te behandelen stof. Door deze persoonlijke benadering behoudt de kijker zijn aandacht. Door deze innovatieve manier van lesgeven komt de stof beter over en blijft langer hangen. Movietrader e-learning verhoogt de leerresultaten! Meer weten over wat interactieve e-elearning voor u kan betekenen klik dan hier.

Wilt u uw e-learning video in 360 graden gefilmd hebben of vanuit de lucht? Wij kunnen tevens met een 360 graden camera of een drown filmen!

Toepassingen

Veel tijd en budget kwijt aan het trainen van werknemers, uw servicedesk of het helpen van klanten? Zorg dat u weer kunt focussen op uitvoerende werkzaamheden en leg uw instructies vast op film! Met een instructievideo legt u op een gemakkelijke manier uit hoe iets gedaan moet worden of op welke manier iets werkt.

Training van werknemers

Instructievideo leent zich bij uitstek voor training van werknemers binnen uw instelling of bedrijf. Laat uw werknemers zien hoe zij zich dienen op te stellen in bepaalde situaties of bijvoorbeeld hoe bepaalde apparatuur werkt. Met een instructievideo kunnen zij dit doen op de momenten dat het hen en uzelf uitkomt. Zo heeft u altijd een training paraat.

Gebruiksaanwijzing

Met een instructievideo op een gemakkelijke manier uitleggen hoe een product of dienst werkt. Hierdoor vergroot u de kans dat een kijker uw dienst afneemt, uw product aanschaft of zijn gegevens achter laat. Ook zal u minder telefoontjes ontvangen aan uw servicedesk.

Interactieve video

Door de mogelijkheid een interactief element toe te voegen aan uw video komt u in persoonlijk contact met uw kijker. Zo kunt u direct controleren of de boodschap daadwerkelijk begrepen is. Meer weten over interactieve video klik dan hier.

Wilt u uw instructievideo in 360 graden gefilmd hebben of vanuit de lucht? Wij kunnen tevens met een 360 graden camera of een drown filmen!

Bedrijfsvideo

Effectief aan klanten laten zien wat uw bedrijf voor hen kan betekenen? Een bedrijfsvideo is een krachtige manier om uw organisatie te presenteren aan klanten, werknemers of stakeholders. Een bedrijfsvideo geeft identiteit aan uw organisatie. Wek vertrouwen bij de kijker door inzicht te geven in de bedrijfsvoering en waar u voor staat als bedrijf. Het overbrengen van uw kernboodschap in beeld overtuigt uw publiek!

Een professionele bedrijfsfilm:

maakt uw boodschap persoonlijk
zorgt voor actieve communicatie met uw publiek
is overtuigender dan een papieren brochure
zorgt ervoor dat bezoekers langer op uw website blijven
prikkelt kijkers om over te gaan op conversie en helpt u zo aan nieuwe klanten
kan zeer gemakkelijk gedeeld worden via social media

Animatievideo

Wilt u complexe informatie op een makkelijk behapbare manier overbrengen? Animatie is een simpele en laagdrempelige manier om uw publiek te bereiken. Een animatiefilm spreekt meer aan dan droge tekst. Hierdoor komt uw boodschap beter over en blijft beter hangen

Ook voor interne communicatiedoeleinden is een animatie video geschikt. Vervang uw saaie en uitgebreide geschreven handleidingen of instructies door korte krachtige animatie video’s. Zo leert u uw personeel op een snelle manier nieuwe werkmethoden of werkprocessen aan.

Movietrader helpt u van conceptfase, storyboard tot de complete oplevering en de distributie van uw animatiefilm. Een creatief proces wat uiteindelijk leidt tot het maken van een doeltreffende animatievideo!

Zet animatie in om:

Complexe informatie op een toegankelijke manier uit te leggen
Gebruiksaanwijzingen toe te lichten of instructies te geven
Een dienst of product op een originele manier te belichten
Grafieken en cijfers aantrekkelijk te presenteren

Registratie video

Wilt u langer van een evenement, voorstelling of ander optreden genieten dan een dag of avond? Laat uw evenement dan vastleggen op video. Verras bezoekers, deelnemers of uw publiek met een mooie compilatie van alle hoogtepunten. Daarnaast is het ook mogelijk een volledige registratie te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een theatervoorstelling. Konden er mensen niet aanwezig zijn? Zij kunnen zo gemakkelijk zien wat ze hebben gemist.

Laat u een evenement vastleggen dan is het mogelijk interviews af te nemen. Door aanwezigen aan het woord te laten betrekt u de bezoekers van het evenement bij uw organisatie. De kleine stukjes interview maken uw video lekker dynamisch. Zo hebben wij al verschillende bn'ers voor de camera gehad.

Wilt u uw registratievideo in 360 graden gefilmd hebben of vanuit de lucht? Wij kunnen tevens met een 360 graden camera of een drone filmen!

Lipdubs

Bent u op zoek naar een leuk team uitje of buitenschoolse activiteit? Wij maken samen met u de leukste lipdubs! Een lipdub is een videoclip waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Deze duurt ongeveer 4 minuten en het aantal mensen dat hier aan mee kan doen is ongelimiteerd. Deze dag staat niet alleen garant voor plezier, spontaniteit en een glimlach het is gelijk een mooie manier om te laten zien waar u als organisatie voor staat.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op