Wie zijn wij

Met Movietrader draagt u gemakkelijk en op een effectieve manier uw boodschap of kennis over! Movietrader is een samenwerking met Camera Works. Al 11 jaar lang produceren wij films op verschillende gebieden. Passie hebben wij voor het op de juiste en meest effectieve manier overbrengen van kennis en informatie.

Door onze pedagogische achtergrond en jarenlange ervaring bij Schooltv weten wij als geen ander hoe belangrijk het is uw publiek te blijven boeien. Wij geloven heilig in de kracht van online video. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarnaast biedt video de mogelijkheid om in een korte tijd zeer veel te laten zien en te vertellen. Sinds 2008 maken wij uw eigen of een door ons geproduceerde video tevens interactief

Onze kracht is dat wij alle disciplines in huis hebben om u in het traject te kunnen begeleiden van A tot Z. Van concept, script en videoproductie tot pedagogisch advies over de ontwikkeling van een e-learning en distributie van uw video. Movietrader denkt met u mee. Wij nemen u aan de hand en begeleiden u stap voor stap.

Het beste werken wij als we lange termijn relaties met onze klanten kunnen opbouwen.

Wij geloven echter niet in peperdure software waar u zelf niet mee uit te voeten kan. Movietrader software is voor iedereen. Wij delen dan ook graag onze kennis met u. Als u meer wilt weten over onze software en interactieve video leren wij het u graag door middel van een van onze workshops. Movie trader ontzorgd!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op